Zoals jullie wel hebben gemerkt ben ik de afgelopen weken een stuk minder actief geweest op mijn blog. Ik vond de keuze om het even rustiger aan te doen onwijs moeilijk om te maken, maar ik kon even niet anders. Mijn aandacht was nodig op zo veel plekken tegelijk, dat ik het even rustiger aan moest doen. De grote reden hiervoor lees je al in de titel: ik ben sinds 1 juli namelijk zelfstandig ondernemer geworden! Ik heb eindelijk de knoop doorgehakt en ben ingeschreven bij de KvK als tekstschrijver. 

Zoals heel veel bloggers heb ik een grote liefde voor schrijven en taal. Ik heb ook een heel flauw gevoel voor humor en daar ben ik me ook zeker van bewust. Ik kan ontzettend lachen om Taalvoutjes en stomme woordgrapjes. Al jaren droom ik ervan om voor mezelf te beginnen en mezelf te richten op het schrijven, vertalen en verbeteren van teksten. De laatste maanden begon het alleen zo ontzettend te kriebelen, dat ik eindelijk de stap heb genomen om naast mijn baan, mezelf ook in te schrijven bij de Kamer van Koophandel.

De naam voor mijn bedrijf is (dankzij Cynthia) Een Kopje Tekst geworden en ik ben er ontzettend trots op. Nóg trotser ben ik op het feit dat ik ook al een paar klanten heb mogen helpen met het schrijven en vertalen van hun teksten. Ik ben nog steeds heel druk met het vormen van mijn bedrijf; nu vlieg ik nog een beetje alle kanten op als een ongeleid projectiel. Ik weet wel ongeveer wat ik wil, maar ik ben er nog niet helemaal uit. Het enige wat ik weet, is dat ik mijn dromen aan het waarmaken ben en dat voelt geweldig.

Ik krijg er zo ontzettend veel energie van en dat wil ik graag met je delen in de hoop dat ik je zo ook een beetje kan inspireren en motiveren. En mocht jij nou hulp nodig hebben, of iemand weten die wel wat hulp kan gebruiken bij het schrijven van een tekst (in het Engels of het Nederlands) laat het me dan vooral weten!

Wat is jouw droom?

Volg mijn blog gemakkelijk met Bloglovin